Vacature | Full time & Part time

Chef de Partie

Ben jij een creatieve topkok?

Wij zijn per direct op zoek naar een Chef de Partie die ons team komen versterken. Ben jij klaar om de smaken van succes te creëren als onze nieuwe Chef de Partie? Dan zoeken wij jou! Stuur dan je cv en motivatiebrief naar vacatures@grootkievitsdal.nl of bel met (06) 25 23 75 20. Wij kijken uit naar je sollicitatie en nemen zo spoedig mogelijk contact op voor een kennismakingsgesprek.

Dienstverband

  • Full time of Part time
  • Vast dienstverband of ZZP basis
  • Ook tijdens weekenden & avonden

Functieomschrijving

Als Chef de Partie speel je een cruciale rol in de keukenbrigade. Je bent verantwoordelijk voor een specifieke sectie binnen de keuken. Taken omvatten het voorbereiden, koken en presenteren van gerechten volgens de richtlijnen van de chef-kok. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het handhaven van hoge kwaliteitsnormen, het beheren van voorraden en het naleven van voedselveiligheidsvoorschriften.

Taken en verantwoordelijkheden

  • Voorbereiden, koken en presenteren van gerechten in jouw toegewezen sectie.
  • Zorgvuldig naleven van recepten en instructies van het keukenmanagement.
  • Bewaken van de voorraadniveaus van jouw sectie en tijdig rapporteren aan de keukenmanager voor bestellingen.
  • Handhaven van een schone en georganiseerde werkplek, inclusief het onderhouden van de benodigde keukenapparatuur.
  • Begeleiden en trainen van junior keukenpersoneel in jouw sectie.

Functievereisten, opleiding & ervaring

  • Je beschikt over een afgeronde BBL- of BOL-opleiding.
  • Aantoonbare ervaring als Chef de Partie in een vergelijkbare keukenomgeving.
  • Vaardigheden om gerechten met precisie en creativiteit te bereiden.
  • Teamspeler met sterke communicatievaardigheden.
  • Stressbestendigheid en het vermogen om onder druk te werken.
  • Flexibiliteit in werktijden, inclusief weekenden en feestdagen.
  • Je bent gastvrij en gastgericht.

Wij bieden

  • Een leuke, afwisselende baan in een dynamische omgeving.
  • Salaris conform de Horeca CAO.
  • Maandelijkse fooi (vast dienstverband).
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Ruimte voor eigen inbreng m.b.t. ideeën, verbeteringen en kansen.
  • Een professionele doch informele werksfeer.
  • Jaarlijkse sluiting; kerst tot en met oud & nieuw; Dit kan je dus altijd met familie en vrienden vieren!
Created By Studio mxd