FAQ

Veelgestelde vragen

Bereikbaarheid & Parkeren

Ja, touringcars en bussen kunnen bij ons landgoed stoppen om gasten af te zetten. Voor het parkeren van de touringcar raden we aan om contact met ons op te nemen voor de beste locatie in de buurt of bij beschikbaarheid op ons eigen terrein.

Ja, aan de achterzijde van ons terras hebben we een fietsenstalling waar u uw fiets of scooter kunt parkeren.

Ja, we hebben een ruim eigen parkeerterrein voor onze gasten. Er is voldoende parkeergelegenheid direct naast het restaurant.

Parkeren op ons eigen terrein is gratis voor gasten van het landgoed.

Onze locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte/treinstation zijn Baarn en Hilversum Centraal. Vanuit hier bent u met een OV fiets binnen tien minuten gearriveerd. U kunt buslijn 59 of 70 nemen naar halte ‘Groot Kievitsdal’.

Ja, we hebben twee oplaadpunten voor elektrische auto’s op ons parkeerterrein. U kunt uw auto tijdens uw bezoek opladen.

Gastvrijheidsvoorzieningen

Wij bieden speciale voorzieningen om het verblijf voor gezinnen zo comfortabel mogelijk te maken. Er is een verschoonruimte voor baby’s en we hebben kinderstoelen beschikbaar. Daarnaast houden we bij het diner graag rekening met de wensen van kinderen. Op onze bowlingbanen zorgen we voor extra plezier door draakjes en bumpers aan te bieden, zodat ook de kleinsten volop kunnen meedoen.

Honden zijn welkom op ons terras, in ons restaurant en brasserie. In onze zalen zijn huisdieren helaas niet toegestaan, behalve geleidehonden.

Absoluut! Geef uw dieetwensen of allergieën door bij het reserveren of informeer uw bedieningsmedewerker. Wij zullen passende aanpassingen maken aan uw gerecht of menu, zodat u zorgeloos van uw maaltijd kunt genieten.

Ons gehele landgoed is rolstoelvriendelijk. We hebben een drempelloze ingang en een aangepast toilet voor rolstoelgebruikers op de begane grond. Tevens beschikken wij over een lift en waar nodig hellingplaat.

Restaurant

Ja, we bieden mogelijkheden voor privéfeesten en bijeenkomsten. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en uw wensen door te geven.

Ja, we werken regelmatig met seizoensgebonden ingrediënten en bieden speciale menu’s en acties aan. Volg ons op social media of bezoek onze website voor de laatste updates.

We accepteren contant geld, pinpassen, en alle gangbare creditcards (Visa, Mastercard, American Express). Ook kunt u betalen met cadeaubonnen van ons restaurant (Gifty). Wij accepteren geen andere cadeaubonnen van derde partijen.

Ja, we verwelkomen groepen. Voor groepen van meer dan 6 personen vragen we om vooraf te reserveren. Komt u met meer dan 15 personen dineren? Dan heeft u een beperkt keuzemenu.

Ons restaurant is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10:00 tot 22:00 uur en op zondag van 11:00 tot 22:00 uur. De keuken is geopend tot 21.30 uur.

Reserveren is aanbevolen, vooral in het weekend en op feestdagen, om teleurstelling te voorkomen. U kunt online of telefonisch reserveren.

Evenementen

Ja, ons ervaren sales & events team staat klaar om u te helpen bij elk aspect van de organisatie en het opstellen van een geschikt programma.

Ja, we hebben moderne audiovisuele apparatuur beschikbaar, zoals projectoren, microfoons, geluidsinstallaties, en schermen. Voor grotere evenementen of maatwerk hebben wij een samenwerking met Audivio. Informeer naar de mogelijkheden.

Hoewel we geen hotel zijn en geen overnachtingsmogelijkheden bieden, helpen we u graag met het vinden van accommodaties in de buurt. Er zijn diverse hotels op korte afstand van onze locatie, en we kunnen aanbevelingen doen of u in contact brengen met geschikte opties.

Wij bieden geen decoraties, los van ons basis interieur. U bent vrij om uw eigen decoraties mee te nemen of een externe stylist in te schakelen. Bespreek de mogelijkheden vooraf met ons team.

Ons annulering- en wijzigingsbeleid is afhankelijk van de grootte van het evenement en de geboekte diensten. Neem contact met ons op voor de specifieke voorwaarden die gelden voor uw boeking.

Ja, we raden aan om vooraf een bezichtiging in te plannen. Neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een rondleiding en om uw wensen te bespreken.

Created By Studio mxd