Business events

Vergaderen

Een zakelijke omgeving met uitgebreide faciliteiten.

Een professionele locatie voor zakelijke meetings en vergaderingen. Het landgoed, omringd door de prachtige natuur van de Utrechtse Heuvelrug, creëert een rustgevende en inspirerende omgeving die bijdraagt aan de productiviteit en creativiteit van uw meeting of zakelijke vergadering. Gastvrijheid, kwaliteit en vriendelijke prijzen staan bij ons centraal.

Bij elk zakelijk evenement kunt u rekenen op de expertise en service van onze medewerkers. Bekijk onze compleet verzorgde arrangementen & boek uw vergadering via onderstaande knop.
Vergaderarrangementen

Wij bieden u de perfecte setting voor elke meeting & vergadering.

Ons landgoed biedt diverse zalen die geschikt zijn voor elke zakelijke bijeenkomst, van kleine vergaderingen tot grote conferenties. Onze zalen zijn standaard uitgerust met alle benodigde faciliteiten. Van moderne audiovisuele apparatuur en snelle WiFi tot comfortabele zitplaatsen en klimaatbeheersing. Wij werken samen met Audivio, een betrouwbare externe leverancier. Dankzij deze samenwerking kunnen wij state-of-the-art apparatuur en professionele technische ondersteuning bieden voor uw vergadering of meeting.

Bekijk onze ruimtes
Uniek in het groen

Gelegen op het prachtige Landgoed Pijnenburg, omgeven door een adem-benemende bosrijke omgeving; een unieke locatie voor uw gelegenheid.

Centraal in het land

Onze centrale ligging maakt ons de ideale locatie voor bijeenkomsten, waar uw gasten eenvoudig naartoe kunnen reizen. U vind ons naast knooppunt Eemnes.

2 tot 800 personen

Een meeting voor twee of ons gehele pand voor uw business event; Op onze ruime locatie, incombinatie met ons maatwerk zijn bijna al uw evenementen mogelijk.

Uitstekend bereikbaar

Wij zijn uitstekend bereikbaar met auto, fiets en het openbaar vervoer. Gelegen naast de A1 en A27, een busstation voor de deur en vlak bij Station Baarn & Hilversum Centraal.

Duurzame locatie

Wij hebben duurzaamheid hoog in het vaandel. Elektrische laadpunten, geoptimaliseerd klimaatsysteem en vermindering van waste.

Persoonlijke aandacht

Ons ervaren salesteam staat klaar om samen met u na te denken over de invulling van uw zakelijke evenement.

Ervaar ook de expertise en kwaliteit van onze hospitality diensten.

Wij zijn er trots op deze toonaangevende bedrijven tot onze gasten te mogen rekenen en nodigen u uit om onze hospitality expertise zelf te ervaren. Deze terugkerende klanten zijn een bevestiging van de kwaliteit en betrouwbaarheid die wij bieden. Wij nodigen u uit om onderdeel te worden van ons groeiende netwerk van tevreden opdrachtgevers.

Created By Studio mxd