Private events

Lunch & Brunch

Een bijzondere en smaakvolle middag.

Bij ons kunt u genieten van een lunch of brunch in een private setting, ideaal voor elke speciale gelegenheid. Of u nu een verjaardag, jubileum of een familie bijeenkomst wilt vieren, onze sfeervolle zalen bieden de perfecte omgeving voor een gezellig samenzijn. We hebben diverse arrangementen voor u samengesteld, zodat er voor iedereen iets lekkers is.

Geniet van een selectie van verse broodjes en smaakvol beleg, heerlijk bereide eiergerechten, koude en warme gerechten en sluit af met een uitgebreid dessertbuffet. Of u nu een intiem feest organiseert of een grotere bijeenkomst, wij zorgen ervoor dat het een onvergetelijke ervaring wordt!

Brunch Arrangementen

Uw lunch of brunch is inclusief dranken arrangement.

Gasten genieten tijdens uw exclusieve private lunch of brunch van ons onbeperkt Hollands drankenarrangement. Het arrangement omvat een volledig drankenassortiment, inclusief bier, wijn en frisdranken. Deze combinatie van heerlijk eten en een uitgebreid drankenarrangement maakt het ideaal voor een zorgeloos en ontspannen brunch of lunch.

Sit-down lunch Arrangementen
Uniek in het groen

Gelegen op het prachtige Landgoed Pijnenburg, omgeven door een adem-benemende bosrijke omgeving; een unieke locatie voor uw gelegenheid.

Centraal in het land

Onze centrale ligging maakt ons de ideale locatie voor bijeenkomsten, waar uw gasten eenvoudig naartoe kunnen reizen. U vind ons naast knooppunt Eemnes.

2 tot 800 personen

Een diner voor twee of ons gehele pand voor uw private event; Op onze ruime locatie gecombineerd met ons maatwerk zijn al uw evenementen mogelijk.

Uitstekend bereikbaar

Wij zijn uitstekend bereikbaar met auto, fiets en het openbaar vervoer. Gelegen naast de A1 en A27, een busstation voor de deur en vlak bij Station Baarn & Hilversum Centraal.

Duurzame locatie

Wij hebben duurzaamheid hoog in het vaandel. Elektrische laadpunten, geoptimaliseerd klimaatsysteem en vermindering van waste.

Persoonlijke aandacht

Ons ervaren salesteam staat klaar om samen met u na te denken over de invulling van uw evenement.

Created By Studio mxd