Veelzijdig & Modern

Onze Ruimtes

Onze zalen uitgerust met alle denkbare faciliteiten.

Landgoed Groot Kievitsdal biedt een veelzijdige locatie met maar liefst zeven zalen, perfect geschikt voor uiteenlopende evenementen zoals vergaderingen, congressen, partijen, recepties, presentaties, feesten en bruiloften. Of u nu een kleinschalige bijeenkomst of een groots evenement plant, onze zalen zijn flexibel in te richten en afgestemd op uw specifieke wensen. Elke zaal heeft zijn eigen unieke karakter en sfeer. Deze diversiteit zorgt ervoor dat er altijd een ruimte is die aansluit bij het thema en de uitstraling van uw evenement.

Daarnaast zijn al onze zalen uitgerust met alle denkbare faciliteiten, zoals moderne audiovisuele apparatuur, klimaatbeheersing en comfortabele zitopstellingen, om uw bijeenkomst zo professioneel en aangenaam mogelijk te maken. We hebben ook extra aandacht besteed aan de technologische infrastructuur: het mobiele bereik is volledig geoptimaliseerd, zodat u in onze rustige, groene omgeving altijd goed bereikbaar blijft.

Wilt u één van onze zalen persoonlijk bezichtigen?

Krijg de beste indruk van onze zalen wanneer u ze in het echt ziet. We nodigen u daarom graag uit voor een persoonlijke rondleiding, waarbij wij u met plezier alles laten zien en uw wensen bespreken.

Boek uw bezichtiging

Onze locatie is exclusief af te huren voor uw Private of Business Event.

Maak indruk op uw gasten of zakelijke relaties met een private evenement op Landgoed Groot Kievitsdal. Onze locatie biedt de perfecte setting voor een exclusieve bijeenkomst, waar u in alle privacy en luxe uw gasten kunt ontvangen. Of het nu gaat om een exclusieve vergadering, een productlancering of een stijlvol bedrijfsfeest, ons team staat klaar om uw evenement tot een succes te maken. Neem contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte en ontdek de mogelijkheden op ons prachtige landgoed.

Afspraak inplannen
Created By Studio mxd