Restaurant & Brasserie

Groepen

Geniet van een groepsdiner in ons restaurant of brasserie.

Ons ruime en sfeervolle restaurant en brasserie bieden volop ruimte voor groepen, ideaal voor zowel een gezellig diner als zakelijke bijeenkomsten. U kunt genieten van een zorgvuldig samengestelde menukaart of een exclusief menu, perfect afgestemd op uw gezelschap. Wilt u liever een privé diner? Onze restaurant of brasserie kan exclusief voor u worden gereserveerd, waardoor u in alle rust kunt genieten van uw bijeenkomst.

Voor grotere bijeenkomsten bieden wij ook diverse prachtige zalen aan, die volledig naar uw wensen kunnen worden ingericht. Heeft u speciale wensen voor uw evenement of bijeenkomst? Ons ervaren team werkt samen met de beste leveranciers om een unieke ervaring te creëren die volledig aan uw verwachtingen voldoet.

Mogelijkheden bespreken

Private dining voor groepen in één van onze zalen of restaurant.

Wilt u een compleet unieke ervaring met een groot gezelschap? Wij bieden diverse mogelijkheden voor private dining. Een diner in ons restaurant exclusief gereserveerd voor uw gezelschap of een bijeenkomst in één van onze prachtige zalen.

Heeft u speciale wensen voor uw bijeenkomst of evenement? Ons ervaren team werkt samen met de beste leveranciers om onze ruimtes naar uw wensen in te richten.

Onze ruimtes
Uniek in het groen

Gelegen op het prachtige Landgoed Pijnenburg, omgeven door een adem-benemende bosrijke omgeving; een unieke locatie voor uw gelegenheid.

Centraal in het land

Onze centrale ligging maakt ons de ideale locatie voor bijeenkomsten, waar uw gasten eenvoudig naartoe kunnen reizen. U vind ons naast knooppunt Eemnes.

2 tot 800 personen

Een diner voor twee of ons gehele pand voor uw private event; Op onze ruime locatie gecombineerd met ons maatwerk zijn al uw evenementen mogelijk.

Uitstekend bereikbaar

Wij zijn uitstekend bereikbaar met auto, fiets en het openbaar vervoer. Gelegen naast de A1 en A27, een busstation voor de deur en vlak bij Station Baarn & Hilversum Centraal.

Duurzame locatie

Wij hebben duurzaamheid hoog in het vaandel. Elektrische laadpunten, geoptimaliseerd klimaatsysteem en vermindering van waste.

Persoonlijke aandacht

Ons ervaren salesteam staat klaar om samen met u na te denken over de invulling van uw evenement.

Created By Studio mxd