Business events

Cursussen & Trainingen

Dé cursuslocatie voor trainer en deelnemers.

Onze locatie is ideaal voor het organiseren van uw cursussen en trainingen. We bieden een centraal gelegen locatie die gemakkelijk bereikbaar is met zowel het openbaar vervoer als de auto, en beschikken over ruime gratis parkeermogelijkheden voor uw deelnemers. Onze zalen zijn uitgerust met de modernste audiovisuele technieken en een stabiele, snelle internetverbinding, wat zorgt voor een vlekkeloze trainingsdag. Deze veelzijdigheid maakt het mogelijk om uw trainingsdag optimaal in te richten, met ruimte voor zowel individuele als groepsactiviteiten,

wat bijdraagt aan een dynamische en effectieve leeromgeving. Om de dag compleet te maken, zorgen wij voor uitstekende cateringmogelijkheden, variërend van koffie en thee tot uitgebreide lunches en snacks. Ons professionele team staat bovendien altijd klaar om ondersteuning te bieden, van technische assistentie tot logistieke hulp, zodat uw training soepel en succesvol verloopt.

Arrangementen

Breid uw plenaire zaal uit met diverse subzalen.

Daarnaast bieden we een diverse flexibele subzalen die ideaal zijn voor verschillende soorten cursussen en trainingen. Deze ruimtes kunnen eenvoudig worden aangepast aan de grootte van de groep en het type sessie, of het nu gaat om kleinschalige workshops, breakout-sessies of grotere plenaire bijeenkomsten. Elke subzaal is uitgerust met de nieuwste audiovisuele middelen, zoals projectoren, schermen en geluidssystemen, zodat presentaties en interactieve onderdelen professioneel en zonder onderbrekingen verlopen. De zalen zijn bovendien strategisch gepositioneerd, zodat deelnemers gemakkelijk van de ene ruimte naar de andere kunnen verplaatsen zonder tijd te verliezen.

Bekijk onze zalen
2 tot 800 personen

Met diverse subzalen bieden wij flexibele ruimtes die kunnen worden aangepast aan de grootte en het type van uw cursus of training.

Audiovisuele Techniek

Voorzien van de nieuwste audiovisuele apparatuur, garanderen wij een vlekkeloze presentatie en communicatie tijdens training.

Food & Beverages

Onze ervaren keukenteam zorgen voor uitstekende catering, van lunches tot netwerkborrels, een complete ervaring voor uw deelnemers.

Centraal in het land

Onze centrale ligging maakt ons dé ideale locatie voor trainingen, waar uw deelnemers eenvoudig naartoe kunnen reizen. U vind ons naast knooppunt Eemnes.

Uitstekend bereikbaar

Gratis parkeergelegenheid op eigen terrein, gelegen naast de A1 en A27, een busstation voor de deur en vlak bij Station Baarn & Hilversum Centraal.

Veelzijdige Ruimtes

Met diverse subzalen bieden wij flexibele ruimtes die kunnen worden aangepast aan de grootte en het type van uw training.

Ervaar ook de expertise en kwaliteit van onze hospitality diensten.

Wij zijn er trots op deze toonaangevende bedrijven tot onze gasten te mogen rekenen en nodigen u uit om onze hospitality expertise zelf te ervaren. Deze terugkerende klanten zijn een bevestiging van de kwaliteit en betrouwbaarheid die wij bieden. Wij nodigen u uit om onderdeel te worden van ons groeiende netwerk van tevreden opdrachtgevers.

Created By Studio mxd