Business Events

Activiteiten

Een te gek teambuildings- of bedrijfsuitje.

Bij ons op locatie bieden we diverse teambuildingactiviteiten die perfect aansluiten bij de wensen van elk team. Voor een overdekte activiteit beschikken we over een eigen bowlingbaan met 6 banen, ideaal voor een ontspannen en gezellige teambuilding-ervaring, ongeacht het weer. Voor wie op zoek is naar variatie, werken we samen met Uitjesbazen voor leuke en interactieve indooractiviteiten. Van moorddiners tot VR-experiences, deze op maat gemaakte programma’s bieden teams een unieke kans om samen te werken en elkaar beter te leren kennen in een ontspannen, speelse setting.

Daarnaast nodigt de prachtige natuur van Landgoed Pijnenburg uit om naar buiten te gaan. Teams kunnen samen genieten van een verfrissende wandeling door de groene omgeving, of kiezen voor een actievere activiteit zoals mountainbiken of elektrisch steppen, wat de samenwerking en teamdynamiek op een speelse manier versterkt. Kortom, wij bieden voor ieder wat wils, zowel binnen als buiten, om van uw teambuildingdag een onvergetelijke ervaring te maken.

Dé perfecte combinatie; een arrangementen & unieke groeps-activiteit.

Wij zijn een officiële Uitjesbazen-locatie en bieden tal van mogelijkheden om een ‘UitjesBazen’ activiteit te combineren met een heisessie of bedrijfsuitje. Vraag gerust naar alle opties, zodat wij een passend voorstel kunnen maken dat aansluit op uw wensen en de grootte van uw gezelschap.

Diverse activiteiten: wat dacht u van een Quiz Show Deluxe, Foute Bingoshow of een spannende VR-experience voor uw team of collega’s? Via de onderstaande link kunt u de verschillende activiteiten bekijken en de perfecte invulling voor uw bedrijfsuitje vinden.

Mogelijkheden via Uitjesbazen.nl
Uniek in het groen

Gelegen op het prachtige Landgoed Pijnenburg, omgeven door een adem-benemende bosrijke omgeving; een unieke locatie voor uw gelegenheid.

Centraal in het land

Onze centrale ligging maakt ons de ideale locatie voor bijeenkomsten, waar uw gasten eenvoudig naartoe kunnen reizen. U vind ons naast knooppunt Eemnes.

2 tot 800 personen

Een diner voor twee of ons gehele pand voor uw private event; Op onze ruime locatie gecombineerd met ons maatwerk zijn al uw evenementen mogelijk.

Uitstekend bereikbaar

Wij zijn uitstekend bereikbaar met auto, fiets en het openbaar vervoer. Gelegen naast de A1 en A27, een busstation voor de deur en vlak bij Station Baarn & Hilversum Centraal.

Duurzame locatie

Wij hebben duurzaamheid hoog in het vaandel. Elektrische laadpunten, geoptimaliseerd klimaatsysteem en vermindering van waste.

Persoonlijke aandacht

Ons ervaren salesteam staat klaar om samen met u na te denken over de invulling van uw evenement.

Created By Studio mxd